OM MIG

Jag startade Dryckeskunskap som enskild firma 2001 och jobbar sedan dess med olika uppdrag inom dryckesområdet. Jag håller föreläsningar och provningar av öl & whisky samt organiserar upplevelseresor till Skottland. Sedan 2009 driver jag företaget från Länsmansgården Ådalen, i Lugnvik Västernorrland. Där har jag tillsammans med min familj renoverat upp delar av vår bostad för en verksamhet med boende, konferensmöjligheter och provningslokal. Vi har utvecklat den verksamheten med stark koppling till öl- och whisky och lockar idag många whiskyintresserade till trevliga arrangemang där även mat och boende är en stark del. Under 2011 övergick Dryckeskunskap till Aktiebolagsform (Dryckeskunskap Anders Jonasson AB).

Jag är en av grundarna till Box Destilleri AB som sedan slutet av 2010 producerar maltwhisky av högsta kvalitet och som nu glädjande nog, får allt fler ambassadörer runt omkring i whiskyvärlden. En visning av destilleriet är en perfekt kombination med efterföljande whiskyprovning och god middag här på Länsmansgården.

Välkommen att ta kontakt med mig om ni är intresserad av provningar, destilleribesök eller resor.

Anders Jonasson

Vi kan erbjudaAnders Jonasson
– Guidat besök på Box Destilleri.

– Whiskyprovning i en genuin och avslappnad miljö.

– Växande whiskysortiment (för närvarande kring åttio sorters maltwhisky).

– Box Whiskyakademi. Utbilda dig inom whisky under fem dagar på Box Destilleri. Delar av utbildningen samt boende och måltider, sker här på Länsmansgården. (För närvarande arrangeras inga whiskyakademier, men vill ni ha en mer djupgående whiskyhelg, med flera provningar och mer teori, så kan vi förstås ordna det).

Kontakta mig på 070-1750320 för mer information.

.

 

Comments are closed.